oBoii!

Designs van jonge Nederlandse grafische ontwerpers, toegankelijk maken voor iedereen!

Welkom

Hallo! en welkom op de website van oBoii.nl. Nu is het nog een blog om onze ontwikkelingen en voortgang te laten zien aan jullie, om te kunnen vertellen wie wij zijn, wat wij doen en voor jullie kan betekenen. Ook onze inspiratie en nieuwtjes zullen wij posten via deze blog.

oBoii! streeft er naar om de webwinkel te worden in Nederland waar bezoekers originele designs kunnen bekijken en op een product naar keuze kunnen bestellen. De designs komen van jonge gepassioneerde grafische ontwerpers en vormgevers die in hun derde of vierde jaar zitten van hun opleiding of al afgestudeerd zijn. Echter sluiten wij niemand uit! De talentvolle hobbyist mag ook zijn of haar creatieve ontwerpen uploaden op de webwinkel.

oBoii! is dus jouw platform om je verhaal te vertellen en je talenten te laten zien aan een groter publiek. Wij willen meer kunnen betekenen voor de grafische ontwerpers dan alleen een portfolio. Wij willen ervoor zorgen dat je ook meer waardering en meer erkenning krijgt van mensen. Een plek waar jij als grafische ontwerper de mogelijkheid krijgt jezelf meer van jezelf kan laten zien.

Deze blog is nog maar de eerste fase. Wij gaan nu hard werken om partners aan ons te binden zodat wij kunnen leveren wat wij ook beloven aan de grafische ontwerpers die aangesloten zijn bij ons. Dit betekend onbeperkte middelen en geld, zodat jij als grafische ontwerper vrij bent om te creëren.

Met veel dank,

oBoii!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Enter your email address to follow our blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers liken dit: