oBoii!

Designs van jonge Nederlandse grafische ontwerpers, toegankelijk maken voor iedereen!

Op zoek naar

Wij van oBoii! zijn altijd op zoek naar jonge grafische ontwerpers, vormgevers, net afgestudeerden en talentvolle hobbyisten die het leuk vinden om hun creatieve creaties te laten zien aan de rest van de wereld!

Wij vinden het belangrijk dat mensen ‘dingen’ blijven maken. Door het creëren inspireer je andere mensen en verleg je, je eigen grenzen. Of beter gezegd je ontdekt dat er geen grenzen zijn met creëren. Een veel sprekende gezegde is: “The sky is the limit”. Maar wij willen verder: “The sky isn’t the limit, the sky is the beginning”. Wij zijn benieuwd en nieuwsgierig naar de unieke, creatieve, inspirerende, prachtige en zelfs schokkende creaties! Laat het zien, niet alleen naar ons. Maar aan iedereen.

Zonder de designs die uit jullie hoofd en handen komen zou Nederland en de wereld een stuk saaier en minder kleurrijk zijn. En zonder de designs van jullie zouden wij niks kunnen aanbieden. Hiervoor worden jullie ook beloond, hoe? Nou dat kan je hier meer over lezen.

Blijf dus dingen maken, haal het uit je hoofd en laat het zien. Deel, verbind en inspireer. Ben je nieuwsgierig, wil je meer informatie of wil je, je al aanmelden? Neem dan contact met ons op via Contact.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Enter your email address to follow our blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers liken dit: