oBoii!

Designs van jonge Nederlandse grafische ontwerpers, toegankelijk maken voor iedereen!

Over ons

oBoii! word een webwinkel waar bezoekers originele designs kunnen uitzoeken om vervolgens op hun product naar keuze te laten drukken. Deze unieke designs komen van gepassioneerde ontwerpers en talentvolle hobbyisten uit heel Nederland. De producten die wij willen aanbieden zijn:

  • Art prints
  • Ingelijste art prints
  • Canvas
  • Laptop & iPad skins
  • T-shirts
  • iPhone & iPod skins

Grafische ontwerpers en vormgevers die in opleiding zijn of net zijn afgestudeerd. Talentvolle hobbyisten die prachtige digitale creaties kunnen maken. Zij leveren ons de designs die wij op verschillende producten kunnen printen / drukken, zonder dat de rechten verloren gaan!

Wij worden een sales force voor grafische ontwerpers en hobbyisten. Wij bieden door middel van intensieve on- en offline marketing  en een goede klantenservice, een almaar groter klantenbestand. Wij garanderen extra exposure en een mogelijkheid om een bijverdienste te maken. Het blijft namelijk wel jouw design, waardoor je recht hebt op een financieel deel.

Wij zijn er ook voor de designliefhebbers die een mooi uniek design zoeken die niet in de winkels te vinden zijn. Voor de bezoekers van oBoii! is dit een ideale manier om een uniek design te kopen voor een acceptabele prijs en met een verhaal erachter.

De grafische ontwerpers leveren een design en wij zorgen voor de productie, verpakking en verzending van het product naar de consument namens de ontwerper.

Wil je meer informatie? Ben je nieuwsgierig of wil je, je aanmelden als grafische ontwerper? Neem dan contact met ons op via Contact

Advertenties

Eén reactie op “Over ons

  1. Pingback: oBoii! toetsen bij OndernemersLift «

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Enter your email address to follow our blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers liken dit: