oBoii!

Designs van jonge Nederlandse grafische ontwerpers, toegankelijk maken voor iedereen!

Wederom bij OndernemersLift

Dankzij een uitnodiging van Marjolein Rojo, bestuurster van de OndernemersLift, mochten wij oBoii! presenteren aan de screeningscommissie van de OndernemersLift.

De screeningscommissie bestaat uit professionals afkomstig uit een 15-tal organisaties uit Noordoost-Brabant. Een keer per maand komt deze commissie bij elkaar en hebben ondernemers de mogelijkheid om hun vraagstukken en knelpunten aan de commissie voor te leggen.

Na een spannende busrit waren wij net op tijd binnen en konden wij direct beginnen met onze presentatie over oBoii! en onze knelpunten voorleggen. De tijd ging snel voorbij en de presentatie verliep soepel. De discussie die volgde was leuk en wij hebben enkele nieuwe inzichten gekregen.

Zo hebben wij één helft van het ‘probleem’ wel opgelost, maar je hebt beide helften nodig om te zorgen dat je goed van de grond komt. De externe communicatie van wat wij wel gaan doen en aanbieden en wat juist niet zal ook heel duidelijk moeten zijn voor de grafische ontwerpers en vormgevers die in opleiding zijn of net zijn afgestudeerd.En ook voor de mensen die bereid zijn om een originele design te kopen.

Dit zijn enkele inzichten die wij hebben gekregen van de nuttige feedback van de screeningscommissie. Wij zijn Marjolein Rojo zeer dankbaar voor de uitnodiging en heel terecht zegt ze dat het concept oBoii! langzaam aan het groeien is. Het heeft tijd nodig. Wij hebben er de motivatie en energie voor om te zorgen dat het kan groeien!

Gr. oBoii!

Afbeelding “Grow Up!” bij Prince Arora

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 26 september 2012 door in News, Stuff we do en getagd als , , , , .

Enter your email address to follow our blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers liken dit: