oBoii!

Designs van jonge Nederlandse grafische ontwerpers, toegankelijk maken voor iedereen!

Wij gaan op reis en nemen mee…

Al lopen wij nu een tijdje achter op onze eigen schema, lopen wij wel goed synchroon met de planning van het afstuderen. Enige tijd geleden melden wij dat oBoii! ook een afstudeerproject is geworden, waar wij heel blij mee zijn! Dit vergt wel een andere planning en zijn wij ook even een andere weg ingeslagen zodat de samenwerking optimaal is.

Dit betekend dat wij een leuk onderzoek gaan doen! Op pad naar reclame- en communicatiebureau´s, designbureaus, drukkerijen, HEMA, creative directors, managers en studenten van grafisch en grafisch gerelateerde opleidingen in Nederland! Er weer leuk op uit om met zoveel mogelijk mensen praten binnen de tijd die wij hebben.

Dat praten, doen wij ook nog steeds met veel mensen. Gewoon om te polsen hoe mensen er over denken. Wij kunnen zeggen dat het over het algemeen positief is en woorden als: leuk, origineel, vet, grappig, goed initiatief en ook vragen van Hoe, Wat en Hoeveel krijgen wij vaak te horen. Het geeft ons energie en motivatie om door te gaan!

Afgelopen weekend gingen wij ook weer even het grote internet op om te zien hoe de ontwikkelingen zijn om ons heen. Enkele leuke initiatieven die ons opvielen waren: Layer Chair – een stoel gemaakt van kokosvezels. HobbyHandig – een crossmediaal platform voor gepassioneerde hobbyisten en ons oog viel op een blogbericht van onze inspiratiebron Markita. Op 30 augustus bestonden ze namelijk 1 jaar! Gefeliciteerd (beter laat dan nooit). Verder heeft National Geographic een nieuwe serie gelanceerd in Nederland, namelijk: Made in NL. Op zondag 23 september om 22.00 uur hebben ze een aflevering over Dutch Design.

Nu pakken wij weer een kopje koffie en gaan hard aan de slag voor onze interviews!

Gr. oBoii!

Bron en maker van de afbeelding is ons helaas onbekend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 17 september 2012 door in Inspiration, Stuff we do en getagd als , , , , , , , , , .

Enter your email address to follow our blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers liken dit: