oBoii!

Designs van jonge Nederlandse grafische ontwerpers, toegankelijk maken voor iedereen!

oBoii! toetsen bij OndernemersLift

 Wij zitten en staan absoluut niet stil. Met de nodige kopjes koffie blijven wij bezig om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk een webwinkel komt waar de jonge grafische ontwerpers, vormgevers, net afgestudeerden en talentvolle hobbyisten hun creatieve designs kunnen laten zien. En waar de bezoekers, de designliefhebbers, van de webwinkel een design kunnen uitkiezen en op een product naar keuze kunnen bestellen. Meer hier.

Na een congres, afspraken met meerdere andere ondernemers en en volgen van een masterclass. Gaan wij nu naar een interactieve bijeenkomst “De wereld van de Ondernemer”, verzorgt door het kennisnetwerk OndernemersLift. Een kennisnetwerk van Overheid, Ondernemers en Onderwijs dat groei en innovatie ondersteunt, faciliteert en stimuleert voor ondernemers binnen het MKB in de regio.

De bijeenkomst is bedoeld om meerdere ondernemers bij elkaar te brengen, contacten te leggen en om elkaars idee te toetsen op de haalbaarheid ervan. Een spannende vraag. Wij geloven erin en we hebben veel mensen ontmoet die er ook in geloven. Maar is het daadwerkelijk haalbaar wat wij willen bereiken? Kunnen wij onze passie en ambitie verwezenlijken om er voor te zorgen dat er een webwinkel komt die jaren kan blijven bestaan?

Onder leiding van Astrid van Hest gaan wij dat donderdag 7 juni in het Zuiden van Nederland ontdekken! Tot die tijd blijven wij het concept steeds verder ontwikkelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 2 juni 2012 door in Stuff we do.

Enter your email address to follow our blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers liken dit: