oBoii!

Designs van jonge Nederlandse grafische ontwerpers, toegankelijk maken voor iedereen!

Ambities volgen en Crowdfunding

Via Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch waren wij aanwezig bij de masterclass Fundraising & crowdfunding, financier je eigen ambities! Een veelzeggende titel en wij gingen de masterclass in met de verwachting om nuttige informatie te krijgen over en funden van je ambities.

De masterclass werd gegeven door David Berg (LinkedIN). Een enthousiaste man die niet alleen kansen ziet, maar vooral benieuwd is wat de ambities zijn van mensen en hier een business van wilt maken. Perfect! Ambitie hebben wij zeker! Kansen zien wij ook en wij willen ook een business maken.

 

Het was een mooie anderhalf uur waar wij zeker nuttige informatie hebben gewonnen over welke middelen wij in ons handbereik hebben voor crowdfunding, maar zeker om naamsbekendheid te krijgen en met wat voor snelheid je al heel veel kan bereiken. Dit was al leuk, maar het mooiste komt nog!

Omdat David Berg in een 1 ½ uur lang niet alles kon delen, bespreken en vertellen, nodigde hij elk deelnemer uit om gratis deel te nemen aan minimaal drie vervolgsessies van ieder 3 uur tijdens de zomer. Waarin we telkens weer een stap verder zitten in de realisatie van onze ambitie, huidige activiteit met natuurlijk resultaat als gevolg. Prachtig, wij doen er aan mee en hebben er nu al zin in!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 31 mei 2012 door in Inspiration, Stuff we do en getagd als , , , , .

Enter your email address to follow our blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers liken dit: